puki kaj te ima bit sram kad oni moraju kupovat ono kaj si ti možeš napraviti![]()
![]()
puki kaj te ima bit sram kad oni moraju kupovat ono kaj si ti možeš napraviti![]()
![]()
Sve dok se ne izgubimo, ne počinjemo razumijevati sebe.
puknuti (19.05.16)
puknuti, samo ti pravi svoje ...
i ja sam pravio nosač za na motor .... i zadovoljan sam kao sam ga napravio ... ;) .. ali je stvar u tome da sam ga napravio od kojekakvog otpadnog krša koji sam već imao u radioni, pa me zaista nije koštalo ništa osim malo vremena (kojeg sam imao u izobilju)
ali da sam morao kupovati materijal, pa qurac palac ... bolje bih prošao sa kupovnim .. ;) žž
![]()
Nisam kršten, ali sam zato cijepljen
SavaKovačević (19.05.16)
pa da...baš tako i aj nekako razmišljam ...teško bi to meni nešto moglo koristit,al sad bar znam za šta služi..
puki daj slike jel gotovo ...??praviš stalak već danima![]()
console , ondak moraš i pišat sa stalka ....xd
stalak nije gotov , zapravo gotov je kuglični zglob , odstal sam od aluminija jer mi se stvarno nije dalo" drehati ."..kad ima gotovih čeličnih holendera pri ruci .
Krenulo je od ideje da snimim trimer u radu , jerbo radim glavu na kojoj se planiram obogatiti ( američko -hrvatski san)..znači za sada iza kugličnog zglova ide flah s klovonom ( to je naziv u mojoj struci za vijak savijem u slovo U) tako da se to može učvrstiti na trimer (flaksericu) .
sad si mislim jel dligitalcu smeta vibracija trimera u radu ..da pikseli ne iskoče iz ležišta ?
Daj Bog da sva djeca ovoga svijeta imaju miran san .
Ljudi ... donacije su sad važnije no ikad.
Ovisi koji aparat imaš i koji je tip stabilizacije.
Optička stabilizacija je obično nariktana na 60Hz.
Stabilizacija na senzoru je obično u rasponu os 20 do 80Hz pa podnaša širi opseg vibracija.
Naravno, niti jedna od njih nije svemoguća.
u takvim akcijama mislim da bi jedini neka action cam bila kvalitetno rješenje ..![]()
nisam mislio na sliku , bolje da je mutnija manje se bude vidjelo na njoj ,xd
više mi je za samu mehaniku aparata .
aparat je iz donacije , neki olipus nevaljalus
console (21.05.16)
ima neko mikroskop ?!?![]()
pa klikni me striček , jecala je slika ..jeba vas smartphon![]()
SavaKovačević (20.05.16)
ma jok .. imam onaj popup blocker ... :D![]()
Bookmarks