Hvala na informaciji-odsada prvo razmišljam-onda pišem.Iako ni to nije garancija da neću lupiti glupost.![]()
Savršena je ljubav ona koja nas čini nesretnima.
Neće ići dečki-pivu ne pijem,pijem samo sok-ma neću reći koji.
Sa molitvama isto loše stojim-opčenito u životu nisam navikla moliti-za sebe nikada-radije gubim.![]()
Ja sam se jednom pomolio i upalilo je. Uletio sam u krivinu 180 na sat u klancu, iznese me u drugu traku a odozgo ide auto ...
I tad sam izgovorio: "E jeb...te ako te ima sad ako me izvadiš ..." - i izvučem se živ. Znači radi molitva. Istina nisam završio misao dalje od "ako me izvadiš" tako da mi nije ostala neka obaveza. Još bolje. Zamisli da sam nedajBože izvalio nešto kao "neću više piti" ... ili "neću više sjesti na motor" ... radije bih se pustio pod auto.![]()
A oćemo,oćemo,svi ćemo mi moliti i pomoliti se kada dođe vrijeme.Viđala sam ja i veće ateiste nego su ovdje kako se mole na samrtnoj postelji.Rijetki su oni koji sa čvrstom vjerom nevjernika odlaze na drugu stranu.
ti malo brkaš pojmove,ak se mene pita.Dakle-ako je netko ateist ,agnostik,antikrist ili bilo što drugo osim religiozan ,ne znači da je nevjernik jer osim boga toliko toga postoji u šta se može vjerovat da nije normalno.Od prirodnih zakona,darvina,raznih znanosti ovog i onog,ali mislim da je najvažnija vjera u ljude i ostala živa bića...naravno moguće je vjerovat i vidovitom milanu
nego usput...kažeš"viđala sam...."jel to znači da radiš kao ispovjednik ili onaj koji daje posljednju pomast ili si starija od mile i consoleta![]()
Nisam ispovjednik-šta se mazanja tiče-može,ajd,ne posljednju.
Godine?Previše za ovoliko pameti koliko imam.
A kolko je mile star?I console?Jel puno,puno? Ili malo puno?![]()
nema veze-ti onda budi deda-ja budem teta-milo bude isto deda.
Pa si budemo zapopevali skupa onu-dok nam grobar preko riti zadnju grudu zemlje hiti-nebute više pili alkohol.A ja sok.Niti šejk-piše se shake ali tko firma kako se piše.
I,jeste li vi crkveno vjenčani-ja jesam.![]()
Ti bi bio dobar gej,baš bi ti se fučkalo oće li te ili ne htjet crkveno vjenčati.![]()
Tko ono veli,Romina?-ne bih ta mijenjala ni za duplo mlađe-sjedokosog momka ljubiti je slađe....[/QUOTE]
sjedokosog momka
hvala,hvala![]()
a onda svatih na prepad da te volim ko nekad........
Bookmarks