sigurno što i ti prihvatio bih ali ni onda nebih bio za to da šeta po gradu s parolom ja sam peder ili lezba i
nebih ga ili ju podržao kad bi takvu vezu htjeli ozakonit to jednostavno nije za mene ok
sigurno što i ti prihvatio bih ali ni onda nebih bio za to da šeta po gradu s parolom ja sam peder ili lezba i
nebih ga ili ju podržao kad bi takvu vezu htjeli ozakonit to jednostavno nije za mene ok
NEZAVISNA REPUBLIKA DALMACIJA
jasmina (03.07.11)
Evo, odmah (Sorry, al moram tako reći, hajd' navedi samo jednu rečenicu gdje iskazujem "katoličku netrpeljivost".....![]()
):
Zato katolička većina ima pravo suprotstavljati se nasilnom pokušaju nametanja svjetonazoraHoces da nastavim?mislim da su oni koji nisu kršćani - Antikršćani, treća opcija ne postoji
I, ako zatrazis dokaz kontradikcije u svom 'tekstu', pogledaj sto si nakon svega toga napisala (troskok u vlastita usta):
Katolici koji slijede Isusa i Sv. Pavla dobri su katolici samo ako su ljudi ljubavi, ako su humanisti, ako poštuju razlike među ljudima, ako su tolerantni i ako na zlo odgovaraju dobrim.
Sad kad se zamislim nad gore izdvojenim tvojim izjavama, ne mogu ti opisati koliko mi smijesno izgleda sto si me bas TI nazvala ogranicenim!![]()
Kotacic (05.07.11)
pazi ti teme , pa mislim da je to pitanje isto pitanju treba li država legalizirati drogu , mislim da se odgovor zna![]()
ja oću ispisnicu ako Crkva ikad dozvoli ovaka sranja
My favourite type of sorccery? Lesbomancy!
...krivo protumaćeno, potpuno, definitivno ne mislim da ljudi koji su bacali kamenje u Splitu su imalo drugačiji od onih od prošle godine u Zagrebu. Nema tu "finih purgera" ako se baca kamenje ili pljuje po bilo kome.
Naprosto ne volim nasilje u bilo kakvom obliku, ne volim agresivne i primitivne ljude koji ne mogu shvatiti da neki ljudi drugačije misle ili se drugačije ponašaju od njih. Jednako bi mi bili odbojni homoseksualci koji bi bacali kamenje ili pljuvali po bilo kome....
Znači, ljude ne dijelim na "prave" ili "krive" po pitanju s kim se seksaju......
- ne dijelim ljude na "fine purgere" ili Splićane ili bilo koga drugoga...
- ne dijelim ljude na vjernike ili nevjernike o bilo kojoj se vjeri radilo....
samo ne volim nasilje
ne volim "propovjednike" koji s oltara izigravaju moralnu vertikalu....a u stvari su pokvareni do srži..
ne volim licemjerje...
( i meni se može desiti kao roditelju bilo kakva situacija i stvarno mislim da još uvijek imam malo pameti u glavi da stvarno i jedino želim da moje dijete bude sretno....ja i moji osjećaji i osjećaji većine drugih tu stvarno nisu bitni...)
…Naše obilje nije ono što imamo,već ono u čemu uživamo…..
SavaKovačević (05.07.11),Zabludjela (06.07.11)
Također sam protiv nasilja, a dozvoliti vjenčavanje istospolnih zajednica bi bilo paradoksalno!
Zašto bi crkva nešto trebala, osim ako nije u njenom interesu. Kroz povijest sve je rađeno u svrhu interesa svih kategorija u ime većine za boljitak manjine, nema tu ničeg duhovnog i božanskog. A istospolne zajednice i druženja barem crkvenjacima bi trebala biti jasna iako su protuprirodna i kose im se s revnim naukom. Koliko licemjerja. Nek svak radi što hoće unutar svoja cetiri zida. Bitno da nitko ne trpi na bilo koji način.
SavaKovačević (21.12.11)
ma ionako nam je država u kurcu tako da je svejedno dal treba to dozvolit ili ne
ne...
ni u snu a kamoli u javi
ja sam da se dozvoli
samo im treba zabraniti rastavu braka.nevjerujem da bu se ko osudil vjencati![]()
penis bonus pax in domo
Zabole me jaje.
nek se zene, sta bi tu meni smetalo. il crkvi.
Ma osnovat im državu,neka žive i razmnozavaju se (ako mogu),našu dicu ni pod razno dopustit da usvajaju!!!!!!!!
A i kako će crkva dopustit to kad ih je Bog kaznija!?
Neka rade šta hoće u svoja četiri zida, jer ovako maltretiraju sve one kojima se diže želudac kad vide da muškarac muškarcu uvali jezik a kamoli šta drugo.
nisu li svi ljudi pred bogom jednaki?
ne stvori li bog čovjeka na sliku svoju?
vidi mene ateista kako postavlja pitanja...
ma nek se ljudi vole
crni bijeli
srbi hrvati
lijevi i desni
pa i ljudi drugačije sexualne orjentacije
čovjek bi trebao imati pravo na izbor.
crkva je leglo pedera i lezbi i prilično bi bilo dvolično da ne odobravaju takav brak
no ne bi to bilo čudo crkva je leglo licemjerstva
ne, niti crkva niti društvo,bljak![]()
a onda svatih na prepad da te volim ko nekad........
Bookmarks