Gledao sam ovo kaj je bilo u Splitu,šteta kaj ih je murja tolko zaštitila.
Ovak stvari stoje: bolesni su,traže i seru po svemu normalnome,ludnica.
De jarane,deri se u šupak,živi s njim,al nemoj mene jebavat,nametat mi svoju volju,je..t me u glavu sa svojim glupostima. Kad mi normalni,zdravi il kak već hoćete paradiramo gradom,vičemo kak smo OK,tražimo nekog vraga i bacamo naše pare uplaćene kroz porez da nas neko štiti jer namećemo neke svoje glupe ideale nekom na nos. Pa oni su ko kakva sekta,zapnu i nedaju ti mira,pa gori su od jehovaca. Za 7 dana je opet to sr..nje u Zagrebu,pa za koju godinu i u svakom gradu a mi ćemo rintat i plaćat poreze na zrak koji udišemo da bi oni mogli vikat kak su pederčine i kak je to super!
I ta naša glupa vlast,kad dozvoljava takva sranja.nek sve sami plate,pa i štetu nastalu,bolnička liječenja i sl, pa kad ih se dobro odere po džepu,neće im više to past na pamet.
Bolje da je jaca uzela te pare pa obnovila neki dječji vrtić,školu il napravila igralište za djecu,da se bave nečim a ne da vise po birtijama.
Tu mi se crkva jako dopada jer je još uvjek protiv toga i neda se pokleknut bez obzira na sve te pritiske koje joj nameću,nedaju da to bude normalno(jer i nije),bez obzira na Europu i svijet,drže se svoga i ne odustaju. Ja ih u potpunosti podupirem jer sve suprotno se kosi s načelima normale :idite i množite se i td,da ne nabrajam sve te ostale dobre i pozitivne stvari koje nas crkva uči,bez obzira vjerovali mi u Njega ili ne.
Dajte mi vi svoje mišlenje,kako vi na to gledate,koji je vaš stav o svemu tome,treba li crkva popustiti i sl.
Slobodno me smatrajte zaostalim i šašavim ama zaboli me k...c,a njima navikanim pederčićima i lezbačama za kraj poručujem samo ovo:![]()
Bookmarks