Evo mene opet izgleda da me jednom godisnje vata ludilo s aparatima
Fuji s3200 ili Fuji f80EXR?
Pozurite ljudi jer mi zena ima neku ludu ideju s tus kabinom pa da ne odu pare![]()
Evo mene opet izgleda da me jednom godisnje vata ludilo s aparatima
Fuji s3200 ili Fuji f80EXR?
Pozurite ljudi jer mi zena ima neku ludu ideju s tus kabinom pa da ne odu pare![]()
I like long walks, especially when they are taken by people who annoy me.
nisam strucnjak ali da imam peneze kupil bi s3200. jedino ak aparat ne zelis nositi u torbici za pasom. a kaj se zene tice, ak kupis aparat bus ti nasel i za tus kabinu![]()
Toga se i ja bojim hahahaha
Fuji je vec u kuci i za amatera na kvadrat skroz dobar za sada
Hvala na odgovoru ,srecom zakasnio si inace bi se jos mislio i ne bi nista kupio![]()
sretno, da okines puno puta. i u kupaoni![]()
Okida skoro brzo kao i ja![]()
canon eos 500d
ili
nikon d3100
omjer kvalitete,cijene itd
Bravar je bio bolji.
Seljaci...šta vam se čini od ovog fotića?
Canon EOS 1100 D ?
Pozdrav
Može pomoć kod odabira aparata.
Canon EOS 600D + EF-s 18-55 IS II (objektiv EF-S 18 - 55 mm f/3,5 - 5,6)(4500-4600 KN)
Nikon D5100 kit 18-55VR (objektiv Nikon 18-55mm f/3.5-5.6) (4200 KN)
Također me zanima preporuka za neku torbu, vodonepropusnu.
Čitaj što ti piše čiak zbozic"Četveroznameknaste oznake kod Canona se uopće ne isplati gledati. Izuzetno loš odnos kvaliteta i cijena. Tek troznameknasti imaju smisla. Isto vrijedi za Nikon."
Bravar je bio bolji.
Čitami on kaže Canon 1100 (četri znamenke), a mene interesira Canon 600 (tri znamenke) kojega i preferiram.
Ali sam stavio i Nikon D5100 jer ova dva aparata najčešće uspoređuju.
"Pametan je onaj koji ne tuguje zbog onoga što nema, nego se veseli zbog onoga što ima."
Čital sam usporedni test i Nikon je zbog kvalitete fotografije pobijedio.Navodno ima fotke kvalitete više rangiranog D7000.
Sad imam kod sebe od frenda Canon D30 sa tamronom 18-250, i jedva čekam da ga se riješim.
To je dinosaur fotićFali mi monitor, ne mora bit okretni.Sve moram kroz okular fotkat. Nema video(nije ključno) imam kameru.
Ali ni tijelo ni objektiv nemaju stabilizaciju i ak malo ruka zadrhti jebi ga
Čak ni sa tripoda me ne oduševljavaju fotke...moj nikon colpix p90 dela bolje fotke po danu.
Moguće bi bile bolje da je orginal objektiv od canona.
"Pametan je onaj koji ne tuguje zbog onoga što nema, nego se veseli zbog onoga što ima."
Uvjeravaju me da je original isplativiji bez obzira na cijenu.Mislim da je to bitno kod profi fotografa a za nas amatere i hobiste ne toliko.
A to sa gripom, hmmmmm??? Možda ovisi i o veličini šake...nije kod svakog ista.
Nagađam jer nemam kao ti iskustva....za par fotografija je svaki dobar a cjelodnevno fotkanje je nekaj drugo čini mi se.
Hvala na recenziji
Na kraju sam izabrao
NIKON D5100 KIT WITH AF18-55VR + AF55-200VR + poklon Nikon SLR Shoulder Bag (5000Kn).
Gdje god sam čitao recenzije svi se slažu sa zbozicem da na kraju odlucuje to kako ti lezi u ruci.
Jer su Nikon i Canon podjednako dobri i nema neke razlike među njima.
Kako se ne mislim baviti profesionalno fotografijom i za par snimaka ću pregrmiti loše ležanje aparata u ruci.
Moja odluka je bila da uzmem jeftiniji ili onaj koji nudi više dodatne opreme.
Tako sam se odlučio za NIkona zbog dva objektiva.
Hvala još jednom na trudu.
momak nisi pogriješio![]()
Bravar je bio bolji.
hvala dečko![]()
tarantula (08.02.13)
lol
I ja se nadam.
Okidač za kupnju aparata je odlazak u Irsku sljedeći mjesece.
Nadam se da ću se do tada skinuti sa auto moda
Tako da nakon toga možda bude par dobrih fotki za postanje![]()
Bookmarks