Results 1 to 20 of 20

Tema: Problem sa tv-om

  1. #1
    jenson button's Avatar
    Član od
    Apr 2009
    Lokacija
    sta te boli .
    Postova
    311
    Zahvala
    11
    6 x hvala u 5 postova

    Normalno Problem sa tv-om

    Ljudi treba mi pomoc.... Dobio sam na poklon tv marke ANSONIC... I hocu da umemorisem neke kanale ali kada udjem u meni Preskace opciju tuning ( prikazuje da postoji ali pored stoji kljuc ) i pise lock... Moze neko da da neki predlog? Hvala unapred!
    https://www.paidverts.com/ref/ralex95 Trenutno najbolji PTC sajt na svetu

  2. #2

    Član od
    Jan 2008
    Lokacija
    samobor
    Postova
    4,320
    Zahvala
    884
    699 x hvala u 505 postova

    Normalno Odgovor: Problem sa tv-om

    Pa valjda misim , logično je da ako je zaključano , mora postojati opcija otključavanja ... samo treba šifra , tu bude problema - možda
    Daj Bog da sva djeca ovoga svijeta imaju miran san .
    Ljudi ... donacije su sad važnije no ikad.

  3. #3
    jenson button's Avatar
    Član od
    Apr 2009
    Lokacija
    sta te boli .
    Postova
    311
    Zahvala
    11
    6 x hvala u 5 postova

    Normalno Odgovor: Problem sa tv-om

    Quote Napisao/la: puknuti Pogledaj Post
    Pa valjda misim , logično je da ako je zaključano , mora postojati opcija otključavanja ... samo treba šifra , tu bude problema - možda
    Nema nigde da se kuca sifra...
    https://www.paidverts.com/ref/ralex95 Trenutno najbolji PTC sajt na svetu

  4. #4
    varazdin222's Avatar
    Član od
    Jan 2010
    Lokacija
    Varaždin
    Postova
    374
    Zahvala
    148
    172 x hvala u 107 postova

    Normalno Odgovor: Problem sa tv-om

    ovako ti pišu na wewewe-u o tome problemu:

    ANSONIC
    From the control remote,
    press MENU to enter INSTALL (FEATURE),
    introduce the sequence 4, 7, 2, 5.
    To select the item you press CHANNEL + / - to adjust the
    value press VOL + / -. To save changes press the red button.

    Znači, šifra bi bila - 4 7 2 5

    Ako ne uspije, od srca preporučam čekič iliti slično sveopće kučno pomagalo od minimalno 5 kg udarne mase!
    Upotreba sa zaletom daje extra efekt!


  5. #5
    jenson button's Avatar
    Član od
    Apr 2009
    Lokacija
    sta te boli .
    Postova
    311
    Zahvala
    11
    6 x hvala u 5 postova

    Normalno Odgovor: Problem sa tv-om

    Quote Napisao/la: varazdin222 Pogledaj Post
    ovako ti pišu na wewewe-u o tome problemu:

    ANSONIC
    From the control remote,
    press MENU to enter INSTALL (FEATURE),
    introduce the sequence 4, 7, 2, 5.
    To select the item you press CHANNEL + / - to adjust the
    value press VOL + / -. To save changes press the red button.

    Znači, šifra bi bila - 4 7 2 5

    Ako ne uspije, od srca preporučam čekič iliti slično sveopće kučno pomagalo od minimalno 5 kg udarne mase!
    Upotreba sa zaletom daje extra efekt!

    Zanimljiv predlog!
    Ali kada udjem u meni izbaci mi ovako nesto:
    Picture Clock
    Sound Calendar
    System Tuning ( s tim sto je pored tuning nacrtan kljuc )
    Probao sam da ukucam 4 7 2 5 ali samo okrece kanale bez ikakvog efekta
    https://www.paidverts.com/ref/ralex95 Trenutno najbolji PTC sajt na svetu

  6. #6
    Moderator console's Avatar
    Član od
    Oct 2008
    Lokacija
    Poznata
    Postova
    10,237
    Zahvala
    2,247
    3,338 x hvala u 2,166 postova

    Normalno Odgovor: Problem sa tv-om

    zakljucan je u hotelskom modu i ide samo cablovska. treba ti ili njegov dobar manual ili servis. koji tip tv-a?

  7. #7
    jenson button's Avatar
    Član od
    Apr 2009
    Lokacija
    sta te boli .
    Postova
    311
    Zahvala
    11
    6 x hvala u 5 postova

    Normalno Odgovor: Problem sa tv-om

    Quote Napisao/la: console Pogledaj Post
    zakljucan je u hotelskom modu i ide samo cablovska. treba ti ili njegov dobar manual ili servis. koji tip tv-a?
    Model tv : 2138
    https://www.paidverts.com/ref/ralex95 Trenutno najbolji PTC sajt na svetu

  8. #8
    ✿◕‿◕✿ SisA's Avatar
    Član od
    Aug 2008
    Lokacija
    Završje
    Postova
    8,509
    Zahvala
    957
    4,596 x hvala u 1,867 postova

  9. #9
    jenson button's Avatar
    Član od
    Apr 2009
    Lokacija
    sta te boli .
    Postova
    311
    Zahvala
    11
    6 x hvala u 5 postova

    Normalno Odgovor: Problem sa tv-om

    Probao sam google i nema nista...
    https://www.paidverts.com/ref/ralex95 Trenutno najbolji PTC sajt na svetu

  10. #10
    Moderator console's Avatar
    Član od
    Oct 2008
    Lokacija
    Poznata
    Postova
    10,237
    Zahvala
    2,247
    3,338 x hvala u 2,166 postova

    Normalno Odgovor: Problem sa tv-om

    ak radi skart kupi posebno dvb-t i imas tv.

  11. #11

    Član od
    Jun 2015
    Postova
    5
    Zahvala
    0
    0 x hvala u 0 postova

    Normalno Odgovor: Problem sa tv-om

    Evo mene posle 4 godine imam isti problem kao ti, pokusao sam da ti posaljem poruku ali nece iz nekog razloga. Da li se secas kako si namestio TV, ako si namestio

  12. #12
    jenson button's Avatar
    Član od
    Apr 2009
    Lokacija
    sta te boli .
    Postova
    311
    Zahvala
    11
    6 x hvala u 5 postova

    Normalno Odgovor: Problem sa tv-om

    Quote Napisao/la: Inferno Pogledaj Post
    Evo mene posle 4 godine imam isti problem kao ti, pokusao sam da ti posaljem poruku ali nece iz nekog razloga. Da li se secas kako si namestio TV, ako si namestio
    Uh.. Davno bese.. Ubacio sam kablovski paket i sa njim su mi odmah bili umemorisani kanali.. Mada mi ide na zivce isti taj tv nmg naci daljinski za njega..
    https://www.paidverts.com/ref/ralex95 Trenutno najbolji PTC sajt na svetu

  13. #13
    Moderator console's Avatar
    Član od
    Oct 2008
    Lokacija
    Poznata
    Postova
    10,237
    Zahvala
    2,247
    3,338 x hvala u 2,166 postova

    Normalno Odgovor: Problem sa tv-om

    da budem malo znatizeljan, tv za koji na internetu nema podataka. tko je proizvodjac toga, ono sto sam nasao je na spanjolskom, bar mi se tako cini. a zar ne pase na njega univerzalni daljinski s tim da se manualno traze kod.
    s titom sam imao buducnost a ovi su mi ukrali i proslost

  14. #14

    Član od
    Jun 2015
    Postova
    5
    Zahvala
    0
    0 x hvala u 0 postova

    Normalno Odgovor: Problem sa tv-om

    Eh tvoj bar radi, a valjda moze i neki univerzalac. To sam se i ja iznenadio da nista nisam mogao da nadjem o TV-u. Ja inace ovo radim za strica, njemu se to desilo a nema para za drugi TV, šta mislite jel bi proradilo sad sa ovim digitalnim resiverom?

  15. #15
    Moderator console's Avatar
    Član od
    Oct 2008
    Lokacija
    Poznata
    Postova
    10,237
    Zahvala
    2,247
    3,338 x hvala u 2,166 postova

    Normalno Odgovor: Problem sa tv-om

    tesko rec nekad su to zvali hotel mod, danas gaming mod. ovisi sto je sve zakljucano. ako imas negdje posudit dvb-t pa ga scartom spojit.
    s titom sam imao buducnost a ovi su mi ukrali i proslost

  16. #16

    Član od
    Jun 2015
    Postova
    5
    Zahvala
    0
    0 x hvala u 0 postova

    Normalno Odgovor: Problem sa tv-om

    Imam ja jedan dvb t2 ali idem kod njega tek za koji dan pa reko da pitam dal ima nekih šansi. Nema scart kabla ali ima AV i RF. Zanimljivo je to sto je TV radio sasvim normalo i onda se to odjednom desilo. Evo ostavicu slike mozda ti pomognu da razumes o cemu je tacno rec

    http://gyazo.com/eaa2871ac81af6d5ab4ddb2a2ecd809d To -product- stoji i kad prebacim tv na AV mod
    http://gyazo.com/5068d6ccbf35a93af9675fb4120456df Tuning pod katancem i preskace tu opciju
    http://gyazo.com/e0adcf7f53dd1f7b0c043c0988ad4e14 Lock na on i ne moze da se promeni na off

  17. #17
    Moderator console's Avatar
    Član od
    Oct 2008
    Lokacija
    Poznata
    Postova
    10,237
    Zahvala
    2,247
    3,338 x hvala u 2,166 postova

    Normalno Odgovor: Problem sa tv-om

    trebat ce ti scart sa cinch izlazima. kolko sam citao o tome zakljucava se u game modu, ali ti to nista ne znaci ako ne znas brojceke. mozda kaj pomognu postovi gore kaj sam nasal cod za otkljucavanje. teko je o tome pricat jer bi ga trebalo raskopat da se vidi kako drzi memoriju, baterijom ili kondenzatorom. medjutim, ako zapisuje u eprom pisi kuci propalo je
    s titom sam imao buducnost a ovi su mi ukrali i proslost

  18. #18

    Član od
    Jun 2015
    Postova
    5
    Zahvala
    0
    0 x hvala u 0 postova

    Normalno Odgovor: Problem sa tv-om

    Ali nema TV izlaz sa scart :/ Postoji jos jedan problem a to je daljinski ali mislim da to nista ne menja posto opcija Menu postoji i na TV-u ali se nema gde kucati šifra. Znaci nema nista od njega

  19. #19
    Moderator console's Avatar
    Član od
    Oct 2008
    Lokacija
    Poznata
    Postova
    10,237
    Zahvala
    2,247
    3,338 x hvala u 2,166 postova

    Normalno Odgovor: Problem sa tv-om

    Quote Napisao/la: Inferno Pogledaj Post
    Ali nema TV izlaz sa scart :/ Postoji jos jedan problem a to je daljinski ali mislim da to nista ne menja posto opcija Menu postoji i na TV-u ali se nema gde kucati šifra. Znaci nema nista od njega
    mislim da sam negdje procitao da se sifra kuca u game modu ali nisam siguran
    s titom sam imao buducnost a ovi su mi ukrali i proslost

  20. #20

    Član od
    Jun 2015
    Postova
    5
    Zahvala
    0
    0 x hvala u 0 postova

    Normalno Odgovor: Problem sa tv-om

    Pa mogu i to da probam ako uspem da podesim neki od ova dva Pilota što imam

Bookmarks

Bookmarks

Pravila Postanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •