If you think that something small cannot make a difference - try going to sleep with a mosquito in the room
Ma nisu cile gumene.Samo su izvana od gume,a unutra ju od platna.
Ne znam...moje još uvik mirišu ka nove.Vjerovatno zato jer nemam problem sa znojenjem,a i zato jer ih obujem baš rijetko.Onda kad mi se šljapka i hoda po mokroj travi,barama i blatu,a noge suhe skrozTo je za mene neprocjenjivo
![]()
Adio selo.Živi i zdravi bili.
Naravno da nećešja sam samo dala svoje mišljenje i doživljaj tih gumenih čuda
Volim i ja lipe čizme na petu,jer jednostavno se žena osjeća drugačije i držanje joj je drugačije čim stane na višu petu....al volim ih više ljeti nosit i klapat u sandalicama
Evo jutros recimo..kod nas pljušti i sve je puno blata. Obujem lipe čizme na petu na lipe gače i majicu. Morala sam ić finim popločanim putem da ne uništim čizme,naravno.Duplo duži put,a prilaz do trgovine tim putem je dugačak,pa je cila ekipa kvartovskih pijanaca isprid trgovine netremice buljila,tako da mi se put činio duplo dužim. Kad navučem svoje gumena čuda ili bakanđe,onda prečicom preko blata i lokvi stignem toćno pred vrata trgovine,na prepadVeć me odavno zezaju cure u dućanu da uvik idem priko blata ko da nema ceste..a meni to gušt i gotovo
Al isto jedva čekam lito i da izvučem iz kutija sve moje klapalice na petu i haljine
Ma oću reć...ja sve volim i nosim.Od gumenih čizama,patika,bakanđi,japanki,do najfinijih cipela na petu.Platforme mrzim.To ni mrtva nebi obukla,jer ženu čine jeftinom. Al to je samo moje mišljenje.
Adio selo.Živi i zdravi bili.
Vozim automobil bez peta (štiklama nije ugodno). Vozačko iskustvo nije puno, sigurnije bez potpetica, ali bolje u tenisicama.
Ljeti su u prtljažniku cipele s visokom potpeticom, trebaš biti dama - pitanje od dvije minute)
Bookmarks