Ko se posla lača od posla i strada.(Grunf)
kad sam bila mala, nekoliko puta, sjećam se, baka i djed su za Božić ispod stola stavljali sijeno i slamu, neka tradicijska priča ide uz to, ne znam koja. al nama su to radili kao male jaslice, i mi bi se klinci po tome valjali i igrali. bilo im sigurno to veselo čistiti, ali kad se samo sjetim tih sretnih i bezbrižnih dana.![]()
bambikiller (20.12.12)
a jel se to moglo igrat i na ovome
![]()
a jebo te...to mi je i danas jedina igrica koju igram![]()
halva
miggy (21.12.12),pex (22.12.12),SavaKovačević (21.12.12)
ove plastike za slamboš....jedan lik nije znao reć kašičica ili žličica nego je rekao kafćica....i dan danas ga zovu tako
ove lance smo uvijek pravili za novu godinu...alve,lule bombone...friške taze,a jebo te ....
ja sam najviše volio i još uvijek volim one bombone od licitara topljeni šećer sa lješnjacima,orasima i koječim...mljac...nedavno mala donijela mom starom licitarskog konja na poklon....ovaj se raspametio od sreće,čini mi se da su mu i oči zasuzile
![]()
a zašto smo te lance pravili za novu godinu
baš blesavo![]()
i bolje da nije....jer ih se ne bi sjećali ko i mnogih stvari koje smo kupili prije par dana .
bambikiller (24.12.12),Bicko (23.12.12),hoggar (30.12.12),NIKITA_ST (30.12.12),pex (24.12.12),SavaKovačević (23.12.12),SisA (23.12.12)
hoggar (30.12.12)
pex (24.12.12)
Bookmarks