kad ti hoćeš na visokoj razini blizu mora.Ja pronašla aprtman 20 minuta od plaže dobrog hoda(što nam paše jer se jede obilno i redovito na godišnjem pa moramo nekako to ispraznit il pretvorit u mišiće)40eurića po danu bez obzira na to koliko nas je
kad ti hoćeš na visokoj razini blizu mora.Ja pronašla aprtman 20 minuta od plaže dobrog hoda(što nam paše jer se jede obilno i redovito na godišnjem pa moramo nekako to ispraznit il pretvorit u mišiće)40eurića po danu bez obzira na to koliko nas je
300 m od mora je apartman bio! Dakle ne toliko blizu plaže i zato kažem da je preskupo i da su pohlepni i prokleti za lovom..
40€ po danu i 20 min hoda do plaže i to je normalno??
ja sam svaku večer šetao cca 10 km uz more do malinske i tako ubijao ono što sam konzumirao![]()
Sve dok se ne izgubimo, ne počinjemo razumijevati sebe.
jaoj tako smo bili blizu![]()
eh kod tebe kad sam god blizo ti me nećeš vidjeti ni doma ni na odmoru![]()
![]()
Sve dok se ne izgubimo, ne počinjemo razumijevati sebe.
a planirala san u dvoristu ali nista od togajedan dan kisa,ledeno, drugi sparina, komarci
evo me na kaucu
![]()
If you think that something small cannot make a difference - try going to sleep with a mosquito in the room
sad je najlipse vrime za kupanje.
Ja sam ovog ljeta tražila smještaj u varaždinu i odlučila sam otić u hotel lagus .. predivan gradić, za preporučit svakome...oni imaju svako ljeto tradicionalni špancirfest i mi smo odlučili ove godine iskoristit svoje praznike za tako nešto...u svojoj ponudi imaju hotelske sobe varaždin im je tek nekoliko km udaljen.. jako sam zadovoljna s odabirom, više informacija možete pogledati tu http://www.hotel-lagus.hr/index.php/...be-i-apartmani
Za svakoga ko se razmišlja gdje poći na godišnji odmor ili ga zanima saznati više toga o Puli, evo jedan sasvim pristojan tekst:
Evo zašto ljetovati Hrvatskoj - Pula vodič kroz grad
SavaKovačević (12.01.19)
Da, Pula je dobra lokacija za obilzak Istre.
![]()
Inače, Istra je naša top destinacija po broju noćenja (ok Dubrovnik je jači ako se gleda po gradovima). Ali, to sve stranci... copy paste...
Statističke analize državnih institucija se slažu da je Istarska županija najatraktivnija s 29 % od ukupno ostvarenih noćenja, a najposjećeniji grad je Dubrovnik, koji je u 2017. godini ostvario čak 3,9 milijuna noćenja. Najviše ga vole Britanci, ali i drugi strani državljani koji su ostvarili 96 posto svih noćenja u gradu oko Straduna.
Stranci još vole Rovinj, Poreč, Medulin, Umag i Split, što svrstava Splitsko-dalmatinsku županiju na 2. mjesto među županijama po posjećenosti u prošloj godini.
Domaći turisti u ukupnom broju turističkih noćenja sudjeluju s tek 7 %, prema podacima DSZ-a. Najčešće putuju u Zagreb, Crikvenicu, Mali Lošinj, Vodice i Šibenik. Dubrovnik je na 6. mjestu, a slijede ga Opatija i Biograd na Moru.
Source: https://www.cimerfraj.hr/aktualno/tu...017-statistike
Bolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromašan, džaba ti što si bolestan
Bookmarks