.................prolaze dani,mjeseci...godine...Ja sam još uvijek tu a baš si se nadao da ćeš me otjerat!Al nećem baš!![]()
.................prolaze dani,mjeseci...godine...Ja sam još uvijek tu a baš si se nadao da ćeš me otjerat!Al nećem baš!![]()
Mademoiselle_ (27.05.11)
SisA (27.05.11)
e..sad bi ,u ovo doba godine,ja žicala smještaj a ti podizo cijenu Murteru..
![]()
....
I'm walking dead, but I'm just a talking head, a zombie floating, and i got your mom deep throating
Caps Lock (16.09.11)
eto vruće je, Smranader u bajbukani, saće izbori a i u EU ćemo kažu, krade se još uvijek, lopovi se i dalje smiješe sa tevea, znači ništa vamo novoga....šta ima kod tebe a?
My favourite type of sorccery? Lesbomancy!
Caps Lock (16.09.11)
Hej Pjurić
Malo ću poremetit tvoj miran počinak...samo da ti kažem da nam tu svima nedostaješ...
i sigurna sam da si dobio najljepši i najmekši oblak sa kojeg nas pratiš u čuvaš...
Garant ima i pive ko u priči...faca si ti,znaš se snać...
Eto,da ne pilam više...kad god bi pilala ti bi doletio i pita oš ban?
Neću ban,volim selo ....al pilat ću te i opet tu i šta mi možeš
Počivaj u miru srećo i fališ tu jako svima !
![]()
Adio selo.Živi i zdravi bili.
Mademoiselle_ (24.08.11)
GAZDA!
Na današnji dan sam uvijek nekog zvala telefonom a sad nemam koga. Fališ brate,fališ.
Virgin!?
…Naše obilje nije ono što imamo,već ono u čemu uživamo…..
svako malo pogledam ovu stranicu :
http://pureevil.comoj.com/pure.html
i još uvijek me prođu trnci ,
prijatelju fališ mi ................... FALIŠ MI ........
PURE EVIL ................. pure friend
Anabela (03.10.11)
Podsjetilo me na tebe
![]()
E drug, jebem ga, treba nam tvoja pomoć ... ti si garant sada dobar sa Glavnim Režiserom, a samo nam on može pomoći pa urgiraj ... eto vidio si kako su nas zguzili u Parizu, dabogda im korozija pojela temelje onog željeznog tornja i dabogda im se srušio, a onaj šiljak u padu zab'o Platiniju u dupe pedersko ... dobro da ne lajem više ovdje ... vidio si sve, nepravda po nama sirotinji ... a sad nam namjestili Portugal, i to da prvu igramo kod nas pa da se u uzvratnoj mogu lakše vaditi ... opet sve namješteno, a mi nemamo koga da nas pogura ... pa drug deder se tu gore malo založi za naše Zmajeve, da uzmemo Portugal na našem terenu bar 1:0, a tamo neriješeno, eto ne tražim ništa više ... iako bih volio da im nafilujemo mrežu radi kvalifikacija za Svjetsko.
I pozdravi Glavnog Režisera od mene, napomeni mu da sam se molio da pojeftine lanac i lančanik za moju Yamahu i da čekam, još to nisam kupio.![]()
Bookmarks