Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjiZadnji
Results 21 to 40 of 46

Tema: Muško zdravlje

  1. #21
    stranac danijelius's Avatar
    Član od
    Feb 2008
    Postova
    2,890
    Zahvala
    565
    440 x hvala u 311 postova

    Normalno Odgovor: Muško zdravlje

    Quote Napisao/la: Ivano Pogledaj Post
    uf, počinjem vjerovati da si stvarno neka "baba vračara"
    enivej hvala, poučan tekst
    nisam ja baba
    al imam velike šanse da uskoro postanem
    Quote Napisao/la: becar Pogledaj Post
    Uh uplaši ti mene...a kakve sad problemčiće imaš??? kakve su uopce komplikacije...jako sam slabo informiran o tome...glupa doktorica je....ma glupa je pa nista ni ne znam o tome...jel to ima ime?, jel to bolest ili...
    pa ovako...
    prije nekih 12godina sam imala jaku streptokoknu upalu krajnika

    zbog tih streptokoka su se stvorila ta glupa antigena tjela
    koja su sebi umislila da brane moj organizam od streptokoka
    onda su mi napali bubrege,pa sam imala ovo
    Glomerulonephritis

    valjda neka upala bubrega



    primala nekih kamaru inekcija tad,
    pa onda 7godina primala ekstenciline da bih se zaštitila od novih problema,
    a i izlječila se od tih tjela...valjda

    išla na kontrole redovno,sve bilo ok.
    kontrolisala neke nalaze da ne bih dobila upalu zglobova ili šta već

    meni dr. reko da "TO" liže bubrege,liže zglobove,na kraju ujeda za srce
    i sad sam ja bila potpuno zaboravila na to jer sam savršeno zdrava
    al ajd odem izvadit nalaze neki dan reda radi


    i sad mi povišen jako AST i ALT
    (nemoj me pitat šta je to,ne znam)znam samo da sam taj AST redovno morala kontrolisat tad

    sad moram radit još neke nove nalaze,pa opet na kontrolu kod svog dr.-a
    sutra radim nalaze,pa kad budu gotovi kod dr.-a
    javiću ti dal ima veze s tim.

    uglavnom kontroliši se redovno i primaj te glupe ekstenciline redovno,bolje sad nego kasnije

  2. #22
    Jebac na baterije becar's Avatar
    Član od
    Feb 2008
    Lokacija
    U šipražju
    Postova
    2,562
    Zahvala
    503
    377 x hvala u 241 postova

    Normalno Odgovor: Muško zdravlje

    Quote Napisao/la: danijelius Pogledaj Post
    nisam ja baba
    al imam velike šanse da uskoro postanem

    pa ovako...
    prije nekih 12godina sam imala jaku streptokoknu upalu krajnika

    zbog tih streptokoka su se stvorila ta glupa antigena tjela
    koja su sebi umislila da brane moj organizam od streptokoka
    onda su mi napali bubrege,pa sam imala ovo
    Glomerulonephritis

    valjda neka upala bubrega



    primala nekih kamaru inekcija tad,
    pa onda 7godina primala ekstenciline da bih se zaštitila od novih problema,
    a i izlječila se od tih tjela...valjda

    išla na kontrole redovno,sve bilo ok.
    kontrolisala neke nalaze da ne bih dobila upalu zglobova ili šta već

    meni dr. reko da "TO" liže bubrege,liže zglobove,na kraju ujeda za srce
    i sad sam ja bila potpuno zaboravila na to jer sam savršeno zdrava
    al ajd odem izvadit nalaze neki dan reda radi


    i sad mi povišen jako AST i ALT
    (nemoj me pitat šta je to,ne znam)znam samo da sam taj AST redovno morala kontrolisat tad

    sad moram radit još neke nove nalaze,pa opet na kontrolu kod svog dr.-a
    sutra radim nalaze,pa kad budu gotovi kod dr.-a
    javiću ti dal ima veze s tim.

    uglavnom kontroliši se redovno i primaj te glupe ekstenciline redovno,bolje sad nego kasnije
    Ojoj...sad se još više bojim.
    Ovo za zglobove, bubrege i srce ...
    Skinuli su me s ekstencilina kada mi je AST bio povratit na onu vrijednost s kojom sam i počeo primat te injekcije...jer po novom je to kao neka dopuštene visina...
    Daj javi molim te... kako si prošla.
    Smiješno je ili žalosno kako to da meni nije rečeno da to moram kontrolirati A kada sam to svojevoljno napravio (prije tri godine) moja dr je urlala na mene što si ja to umišljam, kako ja to na svoju ruku idem raditi, kako se nemam za što brinuti i bla bla...Nije njoj jasno valjda što znači bosti guzicu 6g... a ne znati neke odgovore...
    Bećar bio dok se nisam oženio.Možda opet,jednom,nekad...
    ...legende nikad ne umiru,Pure Evil.

  3. #23
    stranac danijelius's Avatar
    Član od
    Feb 2008
    Postova
    2,890
    Zahvala
    565
    440 x hvala u 311 postova

    Normalno Odgovor: Muško zdravlje

    Quote Napisao/la: becar Pogledaj Post
    Ojoj...sad se još više bojim.
    Ovo za zglobove, bubrege i srce ...
    Skinuli su me s ekstencilina kada mi je AST bio povratit na onu vrijednost s kojom sam i počeo primat te injekcije...jer po novom je to kao neka dopuštene visina...
    Daj javi molim te... kako si prošla.
    Smiješno je ili žalosno kako to da meni nije rečeno da to moram kontrolirati A kada sam to svojevoljno napravio (prije tri godine) moja dr je urlala na mene što si ja to umišljam, kako ja to na svoju ruku idem raditi, kako se nemam za što brinuti i bla bla...Nije njoj jasno valjda što znači bosti guzicu 6g... a ne znati neke odgovore...
    Ne brini,đabe sam te uplašila
    Izgleda da su nešto zabrljali s mojim nalazima
    AST je normalno od15-37 a kod mene390
    danas bila kd dr.-a radila neke još nalaze ultrazvuk itd...
    sve savršeno
    sad moram ponovit ove prve
    uglavnom i da ima nešto nema veze s onim od prije
    pitala sam dr.-a
    znači sve ok.
    al ipak se ti kontroliši,ne može naškodit
    i po mogućnosti mjenjaj dr.-a

  4. #24
    Jebac na baterije becar's Avatar
    Član od
    Feb 2008
    Lokacija
    U šipražju
    Postova
    2,562
    Zahvala
    503
    377 x hvala u 241 postova

    Normalno Odgovor: Muško zdravlje

    Meni AST 300 i kusur a bio je max 1000...pa di smo mi od normale...a valjda čemo doživjeti stotu
    btw hvala...
    Bećar bio dok se nisam oženio.Možda opet,jednom,nekad...
    ...legende nikad ne umiru,Pure Evil.

  5. #25
    tonka
    Gost

    Normalno Odgovor: Muško zdravlje

    Quote Napisao/la: puknuti Pogledaj Post
    Ja imam problema s želucem ...gastritis helicobacter pylori i sve moguce popratne nuspojave ,
    a tako bi rado janje smazo ..uh!!!
    mene uništila ta gospođa ovo ljeto Smršavila sam 10 kg u vrlo kratkom roku, nisam ništa mogla jest....upravo sam prošla terapiju antibioticima i polako mogu sve jest
    A to savjetujem i tebi...ubi beštiju

  6. #26
    MASVA's Avatar
    Član od
    Mar 2008
    Postova
    201
    Zahvala
    160
    292 x hvala u 92 postova

    Normalno Odgovor: Muško zdravlje

    seljaci operacija uspjela ja živ
    prošli četvrtak je bio dan "D" i još sam na intezivnoj ali oporavak ide super i krajem tjedna možda doma
    ostaje mi pričekati nalaz biopsije izvađenih čvorova ali dobro da sam veliki optimista
    pozz s sv.duha
    ThL W100

  7. #27
    tonka
    Gost

    Normalno Odgovor: Muško zdravlje

    Quote Napisao/la: MASVA Pogledaj Post
    seljaci operacija uspjela ja živ
    prošli četvrtak je bio dan "D" i još sam na intezivnoj ali oporavak ide super i krajem tjedna možda doma
    ostaje mi pričekati nalaz biopsije izvađenih čvorova ali dobro da sam veliki optimista
    pozz s sv.duha
    pozdrav tebi i svetom duhu...i brz, brz oporavak

  8. #28
    Guzojebač ajs's Avatar
    Član od
    Oct 2006
    Lokacija
    komšiluk
    Postova
    5,927
    Zahvala
    104
    119 x hvala u 96 postova

    Normalno Odgovor: Muško zdravlje

    zanima me koliko je pametno trenirati ako pijem antibiotik hiramicin
    Rest in peace

  9. #29
    Administrator Mademoiselle_'s Avatar
    Član od
    Oct 2006
    Lokacija
    U oblacima
    Postova
    15,557
    Zahvala
    1,329
    725 x hvala u 570 postova

    Normalno Odgovor: Muško zdravlje

    Quote Napisao/la: ajs Pogledaj Post
    zanima me koliko je pametno trenirati ako pijem antibiotik hiramicin
    uretritis,a?
    Life is too short to play silly games, I've promised myself I won't do that again !!!

  10. #30
    Guzojebač ajs's Avatar
    Član od
    Oct 2006
    Lokacija
    komšiluk
    Postova
    5,927
    Zahvala
    104
    119 x hvala u 96 postova

    Normalno Odgovor: Muško zdravlje

    maca doktorka
    mislim da je to moja osobna stvar, pa radije nebi o tome

    samo me zanima smijem li trenirat dok pijem antibiotike
    Rest in peace

  11. #31
    Administrator Ramzes's Avatar
    Član od
    Oct 2006
    Lokacija
    Na cesti
    Postova
    9,914
    Zahvala
    749
    971 x hvala u 717 postova

    Normalno Odgovor: Muško zdravlje

    Quote Napisao/la: ajs Pogledaj Post
    maca doktorka
    mislim da je to moja osobna stvar, pa radije nebi o tome

    samo me zanima smijem li trenirat dok pijem antibiotike
    Poželjno. Prije ćeš izgraditi imunitet ako te ne ubije.

    Ma ako si već na antibioticima to znači da si bolestan. A tada se leži, ili najviše šeta uokolo. Trening bi te samo pretjerano izmorio, i oslabio ti organizam. Lezi, pokrij se dekicom i odmaraj dok ne prizdraviš. Kakav trening. Kao da i inače nešto treniraš.

    'Si to opet fasovao triper?
    Ko procita otpala mu kita!

  12. #32
    Administrator Mademoiselle_'s Avatar
    Član od
    Oct 2006
    Lokacija
    U oblacima
    Postova
    15,557
    Zahvala
    1,329
    725 x hvala u 570 postova

    Normalno Odgovor: Muško zdravlje

    Quote Napisao/la: ajs Pogledaj Post
    maca doktorka
    mislim da je to moja osobna stvar, pa radije nebi o tome

    samo me zanima smijem li trenirat dok pijem antibiotike
    Aj Ajs ko da ja ne znam šta je tebi

    Nemoj,neće par dana propast ako ne budeš trenirao.
    Life is too short to play silly games, I've promised myself I won't do that again !!!

  13. #33
    Guzojebač ajs's Avatar
    Član od
    Oct 2006
    Lokacija
    komšiluk
    Postova
    5,927
    Zahvala
    104
    119 x hvala u 96 postova

    Normalno Odgovor: Muško zdravlje

    Quote Napisao/la: Ramzes Pogledaj Post
    Poželjno. Prije ćeš izgraditi imunitet ako te ne ubije.

    Ma ako si već na antibioticima to znači da si bolestan. A tada se leži, ili najviše šeta uokolo. Trening bi te samo pretjerano izmorio, i oslabio ti organizam. Lezi, pokrij se dekicom i odmaraj dok ne prizdraviš. Kakav trening. Kao da i inače nešto treniraš.

    'Si to opet fasovao triper?

    ma ne osjecam se tako lose da ne mogu trenirati

    sta mislis pod triper
    Rest in peace

  14. #34
    Administrator Mademoiselle_'s Avatar
    Član od
    Oct 2006
    Lokacija
    U oblacima
    Postova
    15,557
    Zahvala
    1,329
    725 x hvala u 570 postova

    Normalno Odgovor: Muško zdravlje

    Ramzes ja sam pogodila

    Ajs,ne se sad sexat
    Life is too short to play silly games, I've promised myself I won't do that again !!!

  15. #35
    morlock13's Avatar
    Član od
    Feb 2008
    Postova
    583
    Zahvala
    43
    266 x hvala u 54 postova

    Normalno Odgovor: Muško zdravlje

    ja sam zdravko dren....
    Jako puno ćete mi pomoć ako kliknete NA OVAJ Link

  16. #36

    Član od
    Mar 2010
    Postova
    21
    Zahvala
    0
    0 x hvala u 0 postova

    Normalno Odgovor: Muško zdravlje

    zanima me ako je neko imao prostatis,šta je njabolje na tržišt danas za prevenciju ili liječenje

  17. #37
    Administrator Ramzes's Avatar
    Član od
    Oct 2006
    Lokacija
    Na cesti
    Postova
    9,914
    Zahvala
    749
    971 x hvala u 717 postova

    Normalno Odgovor: Muško zdravlje

    Svi preporučuju koštuničavo voće - orasi, lješnjaci, bademi, suncokret, sjeme tikve i svo drugo sjemenje.
    Ko procita otpala mu kita!

  18. #38

    Član od
    May 2009
    Postova
    30
    Zahvala
    2
    2 x hvala u 2 postova

    Normalno Odgovor: Muško zdravlje

    Ayurstate je prirodni proizvod usmjeren na poboljšanje zdravlje vaše prostate. Ayurstate će:
    Smanjiti veličinu prostate. Poboljšati protok urina. Smanjiti učestalo mokrenje. Minimizirati noćno mokrenje. Zaustaviti urinarnu inkontinenciju. Poboljšati vašu ejakulaciju. Ublažiti bol i nelagodu.

  19. sbozo, hvala na tvom postu od seljaka:

    Aki (18.05.10)

  20. #39
    brko73's Avatar
    Član od
    Mar 2009
    Lokacija
    u oblacima
    Postova
    31
    Zahvala
    2
    Primljena 1 zahvala u 1 postu

    Normalno Odgovor: Muško zdravlje

    Pozdravljam društvo,e ovako da pojasnim svoju situaciju imam problema sa hemeroidima vanjiskim imao sam i mali polip to sam operirao u 11.mj 2009.g.sada opet imam simptome svrbeži ali nemam krvavu stolicu upotrebljavam kremu od nevena i to je to,što i kako to riješiti???
    Operacija ne dolazi u obzir (više)problemi sa stolicom...

  21. #40
    Administrator Ramzes's Avatar
    Član od
    Oct 2006
    Lokacija
    Na cesti
    Postova
    9,914
    Zahvala
    749
    971 x hvala u 717 postova

    Normalno Odgovor: Muško zdravlje

    Samo što više kuhane hrane, masne supice da to podmazuje dupe, zaboravi suho meso i rakiju, akšamluk i mezetluk.
    Ko procita otpala mu kita!

Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjiZadnji

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Pravila Postanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •