Ma ima tu nečega...čim ja nisam vidio videopiše da je remove by user ali mi tu nešto smrdi
![]()
svaka čast izvanzemaljcima...![]()
kako li samo naprave to...![]()
Pusti priču, tko je-da je, treba to napraviti!![]()
Jedna me miso tješi, nisam sam, imam istomišljenike.
Danas dostupni GPRS (ako se tako zove) montiran na traktoru ima grešku od max dvadesetak cmm navede traktor u isti trag kod prskanja , dohranjivanja itd .
Uz pomoć PC-a vjerojatno su moguce i inprovizacije
Edit:
c/p dio posta
2.Trimble EZ-Guide 500
stariji brat 250-ice i svoje vremeno prvi svjetski GPS uređaj za navođenje sa ekranom u boji i lightbarom.ovaj uređaj također ima točnost do 20 cm pass to pass i moguće ga je nadograditi na 2,5 cm točnost te je kompatibilan sa Autopilot sustavom.razlika između 250 i 500 je u veličini ekrana i lightbara te u mogučnosti nadogradnje .
Daj Bog da sva djeca ovoga svijeta imaju miran san .
Ljudi ... donacije su sad važnije no ikad.
Prvi krugovi u žitu pojavili su se davno prije pojave mobitela i GPRS-a, a i PC-i su bili još u povojima... Osim toga, traktori ostavljaju tragove kotača, kojih u krugovima nema. Obrati pažnju na ornamente u vrhu i kružiće do kojih nema nikakvog traga:Napisao/la: Puknuti
Silbury Hill najviše je prehistorijsko brdo napravljeno ljudskom rukom u Europi, a njegova znamenitost još se povećala kada se pokraj njega pojavio prošli tjedan sto metarski krug u žitu. Neobičan krug predstavlja majanski simbol povezan s krajem kalendara drevne civilizacije koji završava 21.12. 2012. godine. Eksperti za pručavanje krugova u žitu koji vjeruju da neobične pojave uzrokuju svemirci uvjereni su kako krug nagovještava velik događaj, možda čak i kraj svijeta
.
evo jednog od mozille firefox
![]()
Matematika je jezik Svemiraca-je li?
Zanimljivo.
"Cuvajte se lažnih poklona i prekrsenih obecanja",
vanzemaljci su žene.
A vidi bosanskog, koluta,![]()
Daj budite pametni ovo se može napravit samo kad si pijan.
nismo sami u svemiru to je sigurno,jedino nije kada če to objelodaniti
Bookmarks