A korni kornjača i ljupče draguljče(tako nekako),krezumica - "tako mi mlijeka u prahu kidam na lijevo".
Pa brzi gonzales,lalegator.
E,gdje su ta vremena...
He he šta su ti crtići za današnje winxe.![]()
Speedy Gonzales
![]()
Dobra tema,stvarno djeca nemogu viditi disnye crtić (miki,pajo.šiljo itd)samo neke svemirske glupost.Neznaš imali više nasilja u tome ili oružja,šta ti urednici kupuju.Jedini dizny idu nedeljom ujutro u 7 sati ko,ko,ko,to,to gleda nemam pojma.Ko će djecu dizat tako ujutro!
Sve ovo što se prikazuje danas nema veze sa onim što smo mi nekada gledali.Mislim da su crtići prije bili puno bolji i kvalitetniji ni naravno bez nasilja i raznih gluposti kojima današnji srttići obiluju.A što se može vremena se mijenjaju samo štete što se mijenjaju na gore.![]()
a zna li iko di se mogu nac ti crtani!?
jer su stvarno najbolji
calimero
![]()
sjeca li se iko jednog crtanog gdje je bio ko neki debeli lik sto je sadio stalno nesto i krtica neka mu vjecito sve pokvari ...imao je kravu za ljubimicu jooj fkt mi sadp ade na pamet a nikako da se sjetim neceg vise
glupo pojasnjeno jelde
hahaha
Super Mario![]()
uvijek se rado sjetim ona dva žapca toro i pančo i volio bih ih ponovo gledati, da li netko zzna gdje bi ih moglo biti?
ja sam obozavala miku macora i boleta.
SRCE KOJE VOLI NE GLEDA LJEPOTU
A i Štunfovi su jedno vrijeme bili gledani ...a ima i jedan stariji crtić.pjesmica ide otprilike " baš je hrabar,smeđi dabar,žuta ptica vjeverica "..mislim da se djevojčica zove Daša
Najjači crtić mi je a je to iako mojoj djeci to danas bezveze a meni su ovi novi nadrcrtići katastrofa.Nema ni zekoslava mrkve,ni ptice trkačice,gustava,........![]()
bajumbadum! Zakon..
bibsici i tom i jery
mačak silvestar,calimero,djeco ivica se zove ....i još neki u 7 i 15
Nestali su oni crtići za djecu,ostalo je samo nasilje![]()
Bookmarks