Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjiZadnji
Results 21 to 40 of 42

Tema: LG rec.

  1. #21
    Moderator SavaKovačević's Avatar
    Član od
    Oct 2008
    Lokacija
    paor nomad
    Postova
    9,949
    Zahvala
    1,879
    2,099 x hvala u 1,383 postova

    Normalno Odgovor: LG rec.

    e sad ...kod mene piše slovima da može biti stik ili hdd pa se vi mislite
    inače meni ta funkcija nije previše bitna,al kad ej već posjeduje red ej saznat kako funkcionira...inače nemam prazan hdd koji bi koristio az snimanje nečeg što nisma stigo pogledat,a nisam ni ovisnik o tvu..ak ne stignem ne moram ni gledat,a ako baš nešto trebam snimit ,snimit ću preko kabla i onog stika ko nekad ..ali imat ću ovih dana prazan hdd pa ću isprobat..problem ej što nemam ni antenu pa nemam šat drugo ubost osin max tva i ne kužim i dalje kakve bi veze imalo to da li je stikili hdd sa hdmi ulazom ...niko ne spominje usb kad mi da to upozorenje..na kraju to mi je manji problem ,više me zanima to da li jebe nešto od strane t scuma štomi ej prilično logično ili trebam pronać neki skriveni izbornik az štelovanje...ko što sam sad tražio az podešavanje titlova ...teško da bih to ikad našo da nije googleta..

  2. #22
    Schweißer tarantula's Avatar
    Član od
    May 2008
    Lokacija
    Vänern
    Postova
    10,806
    Zahvala
    1,618
    5,510 x hvala u 2,587 postova

    Normalno Odgovor: LG rec.

    Quote Napisao/la: savakovacevic Pogledaj Post
    kad stisnem rec pojavi se poruka "snimanje nije dostupno u hdmi ulazu"
    ali ti ni nemaš spojeno ništa na usb ulazu, a snimanje se vrši preko usb-a
    ja nemam max tv nego net tv ali isti k... nemoš snimati taj program nego zemaljski preko usb ulaza.
    barem mislim tako
    Bravar je bio bolji.

  3. #23
    strasilo's Avatar
    Član od
    May 2008
    Lokacija
    Balkanac
    Postova
    4,211
    Zahvala
    531
    732 x hvala u 459 postova

    Normalno Odgovor: LG rec.

    zato ja imam stari TV prijamnik sa jednim scartom od mogućih priključaka.. .... ali tu nastaje slijedeći problem ... (naravno da ga ima)

    TV ne možeš prebaciti na AV ako nema signala na scartu ... a na compu ne mogu pustiti signal dok ne prepozna TV, a ne može ga prepoznati ako nije prebačen na AV .. i eto ti problema u začaranom krugu ...

    naravno da ne mogu snimati na stick ...
    Nisam kršten, ali sam zato cijepljen

  4. #24
    Moderator console's Avatar
    Član od
    Oct 2008
    Lokacija
    Poznata
    Postova
    10,226
    Zahvala
    2,238
    3,335 x hvala u 2,163 postova

    Normalno Odgovor: LG rec.

    Quote Napisao/la: strasilo Pogledaj Post
    zato ja imam stari TV prijamnik sa jednim scartom od mogućih priključaka.. .... ali tu nastaje slijedeći problem ... (naravno da ga ima)

    TV ne možeš prebaciti na AV ako nema signala na scartu ... a na compu ne mogu pustiti signal dok ne prepozna TV, a ne može ga prepoznati ako nije prebačen na AV .. i eto ti problema u začaranom krugu ...

    naravno da ne mogu snimati na stick ...
    mozes. ima poseban gumb za to. ako daljinski nije izlizan pise a\v.
    s titom sam imao buducnost a ovi su mi ukrali i proslost

  5. console, hvala na tvom postu od seljaka:

    SavaKovačević (27.04.16)

  6. #25
    strasilo's Avatar
    Član od
    May 2008
    Lokacija
    Balkanac
    Postova
    4,211
    Zahvala
    531
    732 x hvala u 459 postova

    Normalno Odgovor: LG rec.

    ima dugme i na samom TV, ali ne reagira ako nije ništa ukopčano
    Nisam kršten, ali sam zato cijepljen

  7. #26
    Schweißer tarantula's Avatar
    Član od
    May 2008
    Lokacija
    Vänern
    Postova
    10,806
    Zahvala
    1,618
    5,510 x hvala u 2,587 postova

    Normalno Odgovor: LG rec.

    a kako spojiš tv i komp? scartom?
    jesi probao sa onim duplim scartom, da na jednom ulazu ubodes npr. video samo da prepozna signal i prebaci na AV a drugi ulaz služi za komp?
    Bravar je bio bolji.

  8. #27
    strasilo's Avatar
    Član od
    May 2008
    Lokacija
    Balkanac
    Postova
    4,211
    Zahvala
    531
    732 x hvala u 459 postova

    Normalno Odgovor: LG rec.

    iz compa s-video u TV ide scart ... nisam probao s tim duplim ... a imam ga negdje .. :D
    Nisam kršten, ali sam zato cijepljen

  9. #28
    Moderator console's Avatar
    Član od
    Oct 2008
    Lokacija
    Poznata
    Postova
    10,226
    Zahvala
    2,238
    3,335 x hvala u 2,163 postova

    Normalno Odgovor: LG rec.

    Quote Napisao/la: strasilo Pogledaj Post
    ima dugme i na samom TV, ali ne reagira ako nije ništa ukopčano
    opet pricamo u nepoznanicama. koji tv
    s titom sam imao buducnost a ovi su mi ukrali i proslost

  10. #29
    strasilo's Avatar
    Član od
    May 2008
    Lokacija
    Balkanac
    Postova
    4,211
    Zahvala
    531
    732 x hvala u 459 postova

    Normalno Odgovor: LG rec.

    neki stari EV teve .... pitajboga šta je to .....
    Nisam kršten, ali sam zato cijepljen

  11. #30
    Moderator SavaKovačević's Avatar
    Član od
    Oct 2008
    Lokacija
    paor nomad
    Postova
    9,949
    Zahvala
    1,879
    2,099 x hvala u 1,383 postova

    Normalno Odgovor: LG rec.

    Quote Napisao/la: tarantula Pogledaj Post
    ali ti ni nemaš spojeno ništa na usb ulazu, a snimanje se vrši preko usb-a
    ja nemam max tv nego net tv ali isti k... nemoš snimati taj program nego zemaljski preko usb ulaza.
    barem mislim tako
    kako misliš nemam nišat spojeno na usb ulaz..imam gore stik koji je uredno prepoznat i formatiran od strane lg tva...i nišat u vezi njega ne upozorava ,ok možda treba disk mada piše slovima da može stick ili hdd...nebitno,ali ne kontam jer na usb treba bit izlaz a ne ulaz ..ulaz je na hdmi i to piše da nije dostupno...live tv i ostalo mogu snimat ...i to na stik
    a ovo na komp ..ja imam skart s te strane koja ide u max tv ,a kablove u komp i sve radi i iz tva ,ali iz max tv piksne je bolji signal naravno i to radi bez problema ...e sad još moram probat šta će majstor napisat kad ubodem skart od maxa do tva...koji LG imaš tara ??? pošto imam još gomilu postavki koje nisam otkrio

  12. #31
    Schweißer tarantula's Avatar
    Član od
    May 2008
    Lokacija
    Vänern
    Postova
    10,806
    Zahvala
    1,618
    5,510 x hvala u 2,587 postova

    Normalno Odgovor: LG rec.

    Bravar je bio bolji.

  13. #32
    Moderator SavaKovačević's Avatar
    Član od
    Oct 2008
    Lokacija
    paor nomad
    Postova
    9,949
    Zahvala
    1,879
    2,099 x hvala u 1,383 postova

    Normalno Odgovor: LG rec.

    paz sad...kad sam spojio skartom i odabrao taj ulaz ,ne buni se nego dozvoli snimanje ionda provjerava stick i onda me upozori na ono što ste rekli..da neće na taj stik,ok to mi ej jasno,ali zašto hoće preko skarta,a neće preko i hdminije mi posebno važna ta funkcija,ali eto..sad me to zanima i kladim se da puknuti ima rješenje

  14. SavaKovačević, hvala na tvom postu od seljaka:

    puknuti (28.04.16)

  15. #33
    Schweißer tarantula's Avatar
    Član od
    May 2008
    Lokacija
    Vänern
    Postova
    10,806
    Zahvala
    1,618
    5,510 x hvala u 2,587 postova

    Normalno Odgovor: LG rec.

    nemam pojma, možda mu je to samo ulaz, a snimanje vrši preko usb
    Bravar je bio bolji.

  16. #34
    mpix's Avatar
    Član od
    Sep 2013
    Lokacija
    EXIF
    Postova
    1,395
    Zahvala
    386
    1,445 x hvala u 594 postova

    Normalno Odgovor: LG rec.

    HDMI ima kontrolu kakav je uređaj spojen i ako vidi mogućnost ilegalnog snimanja sadržaja neće raditi.

  17. mpix, hvala na tvom postu od seljaka:

    SavaKovačević (28.04.16)

  18. #35
    Schweißer tarantula's Avatar
    Član od
    May 2008
    Lokacija
    Vänern
    Postova
    10,806
    Zahvala
    1,618
    5,510 x hvala u 2,587 postova

    Normalno Odgovor: LG rec.

    kako misliš ilegalno?
    Bravar je bio bolji.

  19. #36
    Moderator console's Avatar
    Član od
    Oct 2008
    Lokacija
    Poznata
    Postova
    10,226
    Zahvala
    2,238
    3,335 x hvala u 2,163 postova

    Normalno Odgovor: LG rec.

    Quote Napisao/la: savakovacevic Pogledaj Post
    paz sad...kad sam spojio skartom i odabrao taj ulaz ,ne buni se nego dozvoli snimanje ionda provjerava stick i onda me upozori na ono što ste rekli..da neće na taj stik,ok to mi ej jasno,ali zašto hoće preko skarta,a neće preko i hdminije mi posebno važna ta funkcija,ali eto..sad me to zanima i kladim se da puknuti ima rješenje
    proucavam manual. prvo, ima tri usb-a i kaze manual da snimanje ne ide preko svih. drugo, da bi snimao 3d funkcija mora biti iskljucena. i trece, kolko sam shvatio, menu snimanja se odnosi samo na programirano vremensko snimanje. tek sam u postupku proucavanja a manual koji sam nasao nema detalja, stisni to i to a ne postoji ni video na sluzbenim stranicama. ali zato ima sve kak ces peneze na internetu potrosit
    s titom sam imao buducnost a ovi su mi ukrali i proslost

  20. #37
    Moderator SavaKovačević's Avatar
    Član od
    Oct 2008
    Lokacija
    paor nomad
    Postova
    9,949
    Zahvala
    1,879
    2,099 x hvala u 1,383 postova

    Normalno Odgovor: LG rec.

    baš tako ko što veliš...
    uglavnom aj nemam 3d pa je lakše jedna opcija manje
    evo isprobali tarantula i ja ,ak snimiš na jednom tvu samo na njemu možeš gledat...inače ono što mi treba radi odlično i mogu reć da sam zadovoljan tvom..kupujem tv ,a čovjek mi priča kak mogu prištekat tipkovnicu pa me zbunio slušam šat levat priča ,na kraju ušutio i nisma ništ pito da ne ispadnem glup

  21. #38

    Član od
    Jan 2008
    Lokacija
    samobor
    Postova
    4,320
    Zahvala
    884
    699 x hvala u 505 postova

    Normalno Odgovor: LG rec.

    Quote Napisao/la: savakovacevic Pogledaj Post
    ..sad me to zanima i kladim se da puknuti ima rješenje
    ima , ali baš neče da kaže ..i znam , samo me cimaš da vidiš jel pratim temu
    Daj Bog da sva djeca ovoga svijeta imaju miran san .
    Ljudi ... donacije su sad važnije no ikad.

  22. puknuti, hvala na tvom postu od seljaka:

    SavaKovačević (28.04.16)

  23. #39
    mpix's Avatar
    Član od
    Sep 2013
    Lokacija
    EXIF
    Postova
    1,395
    Zahvala
    386
    1,445 x hvala u 594 postova

    Normalno Odgovor: LG rec.

    Quote Napisao/la: tarantula Pogledaj Post
    kako misliš ilegalno?
    HDMI ima kontrolu kakav je uređaj s druge strane.
    Ako je TV (samo prikaz), onda šalje signal, a ako je nešto za snimanje, onda će to raditi selektvino. Ako je u izvoru dozvoljeno snimanje, snimat će, a ako nije, neće.

  24. 2 Seljaka kaže: fala mpix za ovaj post

    SavaKovačević (28.04.16),tarantula (28.04.16)

  25. #40
    Schweißer tarantula's Avatar
    Član od
    May 2008
    Lokacija
    Vänern
    Postova
    10,806
    Zahvala
    1,618
    5,510 x hvala u 2,587 postova

    Normalno Odgovor: LG rec.

    HDMI specifikacija uključuje shemu za zaštitu autorskih prava poznat kao High-Definition Copy Protection.
    Bravar je bio bolji.

Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjiZadnji

Bookmarks

Bookmarks

Pravila Postanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •