Onda ručno prebaci s mobitela na HDD na PC-u. Znaš sigurno da ih nećeš izgubiti i obriši s mobitela.
Onda ručno prebaci s mobitela na HDD na PC-u. Znaš sigurno da ih nećeš izgubiti i obriši s mobitela.
one jesu na mobu ali u aplikaciji Disk...nisu mi u folderu Slike...nemogu ih nikako prebaciti na HDD...
pošalji mobitel poštom pa ti riješim![]()
Gizmo Junior (13.09.15)
Dakle - zajebi aplikaciju, nisi se valjda zaljubil u nju?
To što vidiš slike u aplikaciji ne znači da vidiš slike sa moba, nego sa google drive-a.
Probaj se odspojit sa interneta, onda vjerojatno u aplikaciji nečeš vidjet ništa.
Ne znam koju to aplikaciju upotrebljavaš (ima ih na stotine) ali po tvojim pitanjima
vjerojatno koristiš aplikaciju kroz koju očito ne znaš da li ti je slika na googlu ili na mobu.
Za iliustraciju, imam na google disku hrpu stvari, slika, programa, dokumenata, a svemu tome pristupam sa nekoliko kompjutera,
što sa windowsima, Linuxima i mobitel, pa nemam nikakvih problema ali ni aplikacija.
Za windowse postoji "google disk" program, koji prikazuje fajlove samo na google disku. Ako nema vezu sa internetom, nema ni google diska. Jel ti sad jasnije?
radi se o Samsung Galaxy Core 2
Bookmarks