trebam malu pomoć .. savjet.. šta god ..
nedavno uzmem novi kabl za povezati comp i TV (neznam koji me qurac tjerao na to jer je i stari radio ali eto) ..
ustvari, do sad sam povezivao preko s-video 2 scart .... ali kako imam samo jedan scart na TV-u bila mi tlaka prebacivati kablove kad hoću gledati film sa compa na TV, a kako sam na TV-u imao još jedan slobodan chinch slot, uzeo sam kabl s-video 2 chinch ...
Uspostavim komunikaciju i prebacim sliku na TV (extended), ali dobijem loše boje ... upalim n-vidia softver kako bih to riješio i sasvim spontano i greškom kliknem da mi prebaci na NTSC i ko zadnja budala to potvrdim ... ali sam očito tu negdje kliknuo i to da mi TV bude primarni display i sve ode u qurac .. TV ne može prikazati NTSC, a monitor mi potpuno ugasi čim digne windoze ...![]()
OK, privremeno sam riješio monitor tako da je on jedini fizički uštekani pisplay, pa nema šta drugo raditi, pa pusti signal na monitor, ali čim uključim kabl od TV-a i u screen resolution kliknem na "detect" prebaci mi sliku na TV (koji opet ne može prikazati NTSC) i ugasi monitor ...
reinstalirao sam drivere, ali je očito zadržao postavke ...
radi se o WIN7
Bookmarks