eto i opet ne čitaš :d
ljudim došli u kuću ali i sami sa HTV-a priznali da ni sa pojačalima ne mogu dati signal ali svejedno naplaćuju tv pretplatu pa sad ti odjavljuj![]()
Sve dok se ne izgubimo, ne počinjemo razumijevati sebe.
kad su ljudima došli u kuću, jel TV bio odjavljen ili nije ?
btw, u kuću ne moraš pustiti nikoga, pa ni policiju bez naloga...![]()
Nisam kršten, ali sam zato cijepljen
fenix77 (09.12.14)
meni je odjavljen ,ali dolaze,ja ih naravno ne puštam,pitaju imate li TV ja kažem ne,nemam
a on meni a čemu služi antena na balkonu,ja rekoh pa imaju ju ih svi pa i ja to je danas moderno
samo se može okrenuti i otići,pa doći opet za dva mjeseca
ali sama tema,osnovno moje pitanje (jer ni ove iz brumate) neću pustiti
kod izdavanja sudskog naloga,dali ja snosim troškove,izdvanja
tog papira,potpisa suca,pečata koji je sekretarica staviti na isti papir i poslati poštom sa povratnicom
a dok oni ishode taj nalog ja ću se na jednom radiatoru besplatni grijati![]()
a onda svatih na prepad da te volim ko nekad........
kratko i jasno. sve troskove snosis ti. ako te jos tuze da ugrozavas druge platit ces i to. da ti objasnim, imas obicni radijator sa propusnim ventilom, u jednom trenutku dodje do veceg pritiska u sistemu a zbog neispravnosti tvog ventila dodje do kvara i pucanja radijatora, nastane poplava koju satima ne mozes zaustavit dok oni ne zatvore, polavljeno je sve do prizemlja, placas njihovo i izazvanu stetu zbog neipravnog ventila.
ne dogadja se cesto ali se dogadja. gledaj na to s pozitivne strane, ljudi ti hoce dobro. ni njima se nece 10 puta dolazit ali moraju otkriti 'zasto'. nekad traje malo duze. nemoj se ponasat ko prosjecni hrvat - bas necu i sto mi mogu. da je manje rogova i jala u ovoj zemlji mozda bi se bolje razumjeli![]()
s titom sam imao buducnost a ovi su mi ukrali i proslost
strasilo (09.12.14)
čuj,moj ventil je ispravan,radijator grije,problem je što kalorimetar ne očitava potrošnju,ne vrti se.
bili su u subotu,promjenili i opet ne vrti,znači nema opasnosti od poplave,curenja i radijator i ventili su novi
ja sam ih platio,mada bi bilo poštenije da su to dali u najam,e ako je to moje (ne radijator nego ventil i kalorimetar )
vlasništvo a jeste,onda ja odlučujem kad ću zvati majstora da mi to popravi
a onda svatih na prepad da te volim ko nekad........
živim u kući sa dva stana .... kad sam uselio ujednom stanu je bio prijavljen TV i oni su ga plaćali ... ja sam samo uštekao antenu ...
stanar iz tog stana se iselio i odjavio TV .... onda su nekoliko puta dolazili inkasatori da mi naplate TV, ali sam im rekao da ja uopće ne živim tu već sam došao okopati bašču ...... i tako svaki puta... valjda je skužio da ga zajebavam i evo već par godina ga nema ...
:rofl :
Nisam kršten, ali sam zato cijepljen
Mozda bude vrtio unazad pa ce oni tebi bit duzni![]()
SavaKovačević (10.12.14)
E-majlo, sad imaš motiv za trenutnu temu na fotografiji....
e moj conso bojim se da majlo mrda da bi to proradilo ali ništa od toga![]()
Nema tu krivog voda. To je razdjelnik topline koji radi na principu razlike temperature radijatora i okoline. Ako displej pokazuje brojke, a one stoje, onda možda samo nije aktiviran, a to nije tvoja greška i ne može ti nitko naplatiti neke penale. Zapravo, ti uređaji imaju neku vrstu alarma kad ne rade kak spada i obavještavaju centralu. Ti u principu ne moraš znati da li uređaj radi ili ne. To je njihov propust.
Održavanje takvog uređaja je u istoj kategoriji kao i dimnjačar. Moraš ga pustiti u stan, ali samo ako ima radni nalog koji ti je dužan pokazati. Ne mora imati sudski nalog.
Naravno, visi mu nad glavom i gledaj kaj radi. Ako dođe zamijeniti uređaj, obavezno gledaj da je brojač na nuli kada ga stavlja, odnosno uključuje, jer se može postaviti početna vrijednost.
e-majlo (11.12.14)
Bookmarks