View Full Version : Razlika u godinama
Mademoiselle_
17.11.06, 14:53
Volite li mlađe/starije?
Ja volim starije od sebe i ne smeta mi razlika :corn:
Mademoiselle_
17.11.06, 14:54
zasto :misli:
Sto sam starija sve vise gledam mladje. Prije je bilo obrnuto. :kava:
Kak zasto?Otvaras teme cesce neg kaj ja trepcem :zubo:
Mademoiselle_
17.11.06, 15:00
e na ovo sam krepala od smijeha :lol: :lol: :lol:
Uvijek sam voljela starije, ovaj moj me stariji 6 godina...
Ali sad su mi se po glavi počeli vrtit mlađi tj. stariji od mene 1.,2.,3. godine najviše...
Ovako za ove druge non stop govoriš kako su previše neozbiljni i neodgovorni za svoje godine, a s malo mlađim možeš biti zajedno neozbilja, ozbiljna i td.... :rofl:
al ga filozofiram... :lol:
Privlače me starije, malo sasušene, i umotane u zavoje ... jeb'ga, profesionalna deformacija otkad kopam po piramidama ...
Off-topic:
Jebo te, jel to Ramzes opet s nama? :misli:
Pa đes ba, čovječe, godinam ate nema. :corn:
On topic:
E jeb ga, nikad nisam bila u vezi sa mlađim pa ne znam kakav je to osjećaj al sve mi se čini d abi se uz mlađeg pomladila iako i takvi nešto stariji bili su u rasponu od +2 do +10 god.
Ako volim volim.
Bio sa mlađima i starijima i to je to. I ne čini mi razliku. Bar za sada.
you rang m'lord?
17.11.06, 23:27
moj je dvje godine mladji.
Ja sam u glavnom the boss al nekad mu predam baton pa nek trckara stafetu -men se neda :smile:
al inace ja vodim household i zaradjujem vise od njega - al nemogu rec da se ne trudi jos malo pa ce me presisat.
Kad smo se upoznali on nije bio za ozbiljnu vezu i nije se htijo vezat - a da vidis sad - pere pegla i kuha - totaly domesticated :smile: :cerek:
you rang m'lord?
17.11.06, 23:30
a e i da dodam - never underestimate the power of female seduction
sve se moze kad se hoce :rofl:
Volite li mlađe/starije?
nijedno. mora bit rodjen tocno kada i ja - 19/07 u 22.53 :pipi:
Volite li mlađe/starije?
nijedno. mora bit rodjen tocno kada i ja - 19/07 u 22.53 :pipi:
Koje godine?
ma zafrkajem se :rofl:
Ako sam zaljubljena godine uopce nisu vazne.
Ma jebo to šta je mlađi ako je ti je lipo s njim...
(ovo tješim sebe :lol: )
Ma jebo to šta je mlađi ako je ti je lipo s njim...
(ovo tješim sebe :lol: )
A tako ti i dođe ... šta će ti neko kome se raspoloženje podiže samo kada je mjesec najbliži zemlji, pa umanji silu teže matične nam planete?
Ja nemam problema sa godistima (osim onih koja bi bila problem u policiji), pa stoga sve može, od 18-38. Možda čak i starije, ali u tom slucaju bi situacija morala biti takva da je majka priroda vodila posebnu pažnju o dotičnoj osobi (ili plastični hirurg).
Šta ja znam,spetljaš se s mlađim od sebe(cirka 5 godina)svemu ga naučiš i on te lipo ostavi i bude dobar nekoj drugoj!moje iskustvo
...gothic barbie...
02.12.06, 15:33
Shto stariji to mu drug slabije reaguje, dok su mladji repetirani u svaka doba...Za vezu biram koju godinicu starije od sebe
Kažu iskusnije žene da je pravi zgoditak ako imaš starca za muža a mladića za ljubavnika. :rofl:
...gothic barbie...
02.12.06, 15:35
O tome ti ja i govorim draga moja
Kažu iskusnije žene da je pravi zgoditak ako imaš starca za muža a mladića za ljubavnika. :rofl:
He, he... "iskusnije zene kazu..." (jel' to posto ih starac dezavuiše i iskompromituje u naknadu za neku simbolicnu alimentaciju?)
Offtopic; Taj avatar, da li je to Borisa Valleya ruku djelo?
He, he... "iskusnije zene kazu..." (jel' to posto ih starac dezavuiše i iskompromituje u naknadu za neku simbolicnu alimentaciju?)
Uglavnom! :rofl:
Offtopic; Taj avatar, da li je to Borisa Valleya ruku djelo?
Taj avatar je produkt mog učenja Photoshopa, a oriđiđi slike je djelo nekog Vikinga.
... a s malo mlađim možeš biti zajedno neozbilja, ozbiljna i td.... jako dobro rečeno
imported_Pure Evil
02.12.06, 19:10
:eek:
small na Ljesu
:crta:
AmADin_gospo
03.12.06, 00:20
ma volim sve od 16 do 50 (ako su te polovnjače dobro očuvane i nisu ušinute) :zubo:
Ja ne volim puno mlađe. Recimo da su mi najslađi oni pupoljci između 18 i 35 godina. :rofl:
Nemam ništa protiv starije ako ne izgleda kao šljiva hošafka.
Glavno da te ne mogu za pedofiliju tužit. :seljo:
Sto sam starija sve vise gledam mladje. Prije je bilo obrnuto. :kava:
Izgleda da to dolazi s godinama :hek:
Najbolja drugarica i ja gledamo Star wars i ja kažem kako je Hayden Christensen iliti Anakin Skywalker baš dobar frajer. Na to ona kaže "Nije on dobar frajer. On je dete, a ti si bolesna" :rofl:
Nije pomoglo ni to što sam joj rekla da je čovek odavno punoletan tj da je 1981 godište
A vidi kakav je slatki
http://upload7.postimage.org/508282/CA49UF6F.jpg (http://upload7.postimage.org/508282/photo_hosting.html)
A primjetila sam da se s godinama i ukus mijenja........Ono, vise je definitivno vise......:zubo:
A primjetila sam da se s godinama i ukus mijenja........Ono, vise je definitivno vise......:zubo:
Apsolutno :s:
volim starije, narvano...pa kaj bi ja s frajerom koji studira ili ziv s roditeljima...ipak mi je 28, u tim godinama ocekujes nesto drugo od frajera:smile:
a kaj ak je zgodan frajer i mlađi :mig:
mlađe je slađehttp://www.seljacionline-forum.com/images/smilies/sm4.gif (http://www.seljacionline-forum.com/showthread.php?p=78046#)
ja govorim za veze...ne avanture
kaj da radim u vezi s mladim...koja je totalna suprotnost od mene? osjecala bi
se kao da ja njega odgajam i cuvam!:alkos:
možda bi se osjećala mlađe :zubo:
osjecala bi
se kao da ja njega odgajam i cuvam!:alkos:
pa štaš bolje :smile: :rofl::bravo: :ceka::zubo: